En compliment dels Articles 5 i 6 establerts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i el Reglament 1720/2007 de 21 de desembre, l'informem que, en introduir les seves dades personals en aquesta pàgina web quedaran incorporats en un fitxer propietat de QUANTUM AUDITORIA SL amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats.

Les dades obtingudes són les pertinents per ala finalitat per a la qual s'han recollit i compleixen amb la normativa vigent de protecció de dades garantint les mesures de seguretat i confidencialitat en el tractament de les mateixes. Aquestes dades podran ser utilitzades per enviar-li informació dels nostres productes i serveis.

L'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades davant:

Responsable del Fitxer:

Nom: QUANTUM AUDITORIA SL

Direcció: PASSEIG NOU, NUM 9 BAIXOS

Codi Postal: 17600  Localitat: FIGUERES  Provincia: GIRONA

CIF:B17219734

Correu electrònic: quantumauditoria@economistes.com

WEB:www.quantumauditoria.es

A més, enc compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat da la Informació i Comerç electrònic, l'informem que la nostra pàgina web té com a objcectiu establir un calan d'informació, comunicació i serveis entre els seus clients i empleats a través d'Internet.